close icon

Newsletter forma


Online prijava


  • facebook chalk icon
  • facebook chalk icon
  • facebook chalk icon

Držićeva 5/1 (kod Vukovog spomenika), 011 2401 581, 069 240 15 81

Bul. Mihajla Pupina 10/E (YUBC), Novi Beograd, 069 2401 581

Češki jezik

Češki jezik spada u grupu zapadnoslovenskih jezika. Glavni grad Češke, poznat i kao „Zlatni Prag“ predstavlja jedan od najlepših gradove Evrope i najpopularnijih turističkih destinacija. Ipak, to nije jedini razlog za posetu Češke. Zbog povoljnih uslova studiranja i poslovnih prilika sve veći broj ljudi se opredeljuje za učenje ovog jezika i dobijanje akademskog obrazovanja i poslovnog iskustva u Češkoj.

Kurs češkog jezika
je namenjen svima onima koji žele da studiraju i rade u Češkoj, ali i svim ljubiteljima ove prelepe zemlje. Češka kinematografija, književnost i istorija više su nego dovoljan razlog da obogatite svoje obrazovanje znanjem ovog neobičnog jezika.
Časovi su zasnovani na razvijanju svih komunikativnih veština – govora, čitanja, pisanja i slušanja. Kurs je dinamičan, zabavan i interaktivan. Pored zvanične literature u nastavi se koriste i dodatna vežbanja, tekstovi i audio materijal uz pomoć kojih ćete ovladati komunikacijom na češkom jeziku brzo i lako.

LnG Education škola stranih jezika
nudi kako grupne tako i individualne časove češkog jezika. Izaberite pristup koji Vama najviše odgovara i upustite se u uzbudljivu avanturu učenja prelepog češkog jezika i bogate češke kulture.
Nastavu drži stručni predavač sa višegodišnjim iskustvom.

Za više informacija o stipendijama i studiranju u Češkoj posetite sajt Ambasade Republike Češke U Beogradu http://www.mzv.cz/belgrade/sr/informacije/obrazovanje_kultura_i_ceska_manjina/studiranje_u_cr/index.html

Newsletter

Sve naše akcije, popusti i aktuelnosti u Vaš inbox. Budite obavešteni o svemu što lngeducation nudi.

Prijavi se!

Online prijava

Brzo, lako i jednostavno. Prijavite se na bilo koji kurs stranog jezika u našoj školi. Upis je u toku!

Prijavi se!