close icon

Newsletter forma


Online prijava


  • facebook chalk icon
  • facebook chalk icon
  • facebook chalk icon

Držićeva 5/1 (kod Vukovog spomenika), 011 2401 581, 069 240 15 81

Bul. Mihajla Pupina 10/E (YUBC), Novi Beograd, 069 2401 581

Engleski jezik

Engleski jezik

Danas je engleski jezik jezik čije znanje se podrazumeva. Različiti su razlozi za učenje engleskog jezika:
1. želja za zaposlenjem ili boljom pozicijom u firmi, bilo domaćoj ili stranoj. Svet je postao globalno selo, a jezik komunikacije je baš engleski jezik i podrazumeva se da kandidat koji želi ozbiljan posao ima i visok nivo znanja engleskog jezika.
2. sve više srednjoškolaca i studenata započinje ili nastavlja studije u inostranstvu, a većina programa traži položen neki od međunarodno priznatih ispita, TOEFL ili IELTS, zavisno od zemlje u kojoj se želi studirati. U tom smislu Vas spremamo i za TOEFL i IELTS ispite.
3.odlazak na rad u zemlje engleskog govornog područja ili iseljenička viza za Ameriku, Kanadu, Australiju. I ovde se traži određeni nivo znanja engleskog jezika. 

LnG centar za strane jezike Vam nudi: 

Opšti ili standardni kursevi engleskog jezika u grupama 3-5 polaznika i
vikend kursevi engleskog jezika

namenjeni su svima koji žele razviti sve jezičke veštine – govor, čitanje, pisanje i slušanje na engleskom jeziku. Ipak, većinu vremena provešćete na razvijanju komunikacijskih veština. Cilj je da naučite da razgovarate na engleskom jeziku slobodno, sigurno i ispravno. Nastava je organizovana u malim, mentorskim grupama od 3-5 polaznika. Ovako je obezbeđeno aktivno učestvovanje u radu svakog polaznika, a nastavnik ima dovoljno vremena da se posveti svima i prati napredak kako pojedinca, tako i grupe. U nastavi koristimo najsavremenije udžbenike poznatih britanskih izdavača. Rad je praćen didaktičkim materijalom, audio i video pomagalima.

Učenje engleskog jezika. Kako krenuti?

Ako niste apsolutni početnik, obavezno je pozvati LnG centar i zakazati test provere znanja radi utvrđivanja tačnog nivoa Vašeg engleskog jezika. Nakon utvrđivanja nivoa znanja engleskog jezika, mi ćemo Vas pozvati oko utvrđivanja tačnih termina i početka kursa.
 
Standardni kurs engleskog jezika ide u tempu od dva puta nedeljno po 90 minuta. Ako je vikend kurs engleskog jezika, bira se subota ili nedelja po blok od 180 minuta.
Fond časova je 24 x 90, dakle, kurs engleskog jezika traje ukupno 12 nedelja.
Na kraju kursa polažete završni ispit i dobijate sertifikat o položenom nivou.
Posle ovog možete nastaviti sa učenjem engleskog jezika i preći na sledeći nivo.

Ako ste potpuni početnik bez ikakvog znanja engleskoga jezika za vas imamo početni kurs engleskog jezika na kojem ćete početi učiti engleski jezik od nule, dakle samog engleskog alfabeta. Ovde nema potrebe za ulaznim testom, samo se prijavite i pozvaćemo Vas oko dogovora za termine.
Predavački tim čine stručni i iskusni profesori engleskog jezika i kolege izvorni govornici. Naš cilj je da što pre progovorite i aktivno koristite engleski jezik.

U okviru nastave engleskog jezika organizujemo kurseve engleskog jezika za decu i odrasle na svim nivoima:

A1: osnovna upotreba jezika (A1.1 + A1.2)
A2: osnovna upotreba jezika (A2.1 + A2.2)
B1: samostalna upotreba jezika (B1.1 + B1.2)
B2: samostalna upotreba jezika (B2.1 + B2.2)
C1: napredan nivo kompetentnosti (C1.1 + C1.2)

Mini grupa od dva polaznika  
na ovaj vid nastave se najčešće odlučuju članovi porodice ili bračni partneri, ponekad i kolege sa posla koji ne mogu ili ne žele da se prilagođavaju radu u grupi.
Nastava ide u tempu dva ili tri puta nedeljno po 90 minuta u dogovoru sa polaznicima.
Kurs traje 10 nedelja (fond časova: 21 x 90 minuta).

Individualni časovi engleskog jezika  
su ono na šta se odlučuje veliki broj polaznika. Tempo rada i sam rad prilagođavaju se Vama i Vašoj brzini savladavanja gradiva. Ovde imate dve mogućnosti učenja engleskog jezika; jedna je naš standardni program, a druga je uključivanje tema koja su vezane za Vaš posao, studije ili interesovanja. Svakako, ovaj vid nastave je potpuno tailor-made, odnosno rađen po Vašoj meri. Prati se brzina kojom napredujete i u dogovoru sa Vama se unose dodatni sadržaji i aktivnosti kako biste što brže i prirodnije savladali nemački jezik.

Cena individualne nastave  kursa engleskog jezika zavisi od nivoa učenja jezika, od toga da li je standardni ili specijalistički kurs kao i od toga da li dolazite u školu ili profesori dolaze kod Vas kući  / na posao.

UPIS JE U TOKU!!
 

 KURS

CENA

CENA SA POPUSTOM

STUDENTI/NEZAPOSLENI/ČLANOVI ISTE PORODICE

 STANDARDNI KURS

16 500 RSD

14 700 RSD 
(3X4900RSD)

13 500 RSD 
(3X4500 RSD)

 MINI GRUPA

24 000 RSD

17 700 RSD 
(3X5900RSD)

 --

 INDIVIDUALNA NASTAVA

1700-2500 RSD

8 000 RSD blok 5 časova

8 000 RSD

Za sve dodatne informacije budite slobodni i pozovite:

 

069-2401581 ili 011-2401581

Možete nam pisati i na office@lngeducation.co.rs

Pripreme za međunarodno priznate Kembridž diplome
Ukoliko želite da imate međunarodno priznate diplome, spremajte se sa nama! Više o samom kursu pogledajte ovde Kembridž diploma (FCE, CAE, CPE)

Konverzacijski engleski jezik je namenjen onim polaznicima koji žele da aktiviraju svoj engleski jezik i steknu samopuzdanje.

Newsletter

Sve naše akcije, popusti i aktuelnosti u Vaš inbox. Budite obavešteni o svemu što lngeducation nudi.

Prijavi se!

Online prijava

Brzo, lako i jednostavno. Prijavite se na bilo koji kurs stranog jezika u našoj školi. Upis je u toku!

Prijavi se!