close icon

Newsletter forma


Online prijava


  • facebook chalk icon
  • facebook chalk icon
  • facebook chalk icon

Držićeva 5/1 (kod Vukovog spomenika), 011 2401 581, 069 240 15 81

Bul. Mihajla Pupina 10/E (YUBC), Novi Beograd, 069 2401 581

Kurs italijanskog jezika

Spada u grupu romanskih jezika. Govori ga oko 62 miliona ljudi, od kojih većina živi u Italiji. Standardni italijanski jezik temelji se na firentinskom narečju. Italijanski jezik je službeni jezik u Italiji i San Marinu, te u švajcarskim kantonima Ticino i Grigioni. Uz latinski je drugi službeni jezik u Vatikanu, uz slovenski je službeni i u slovenskim primorskim opštinama Koper, Izola i Piran, te se uz hrvatski jezik koristi i u Istri, gde živi italijanska manjina. Dosta je raširen i među potomcima iseljenika u Luksemburgu, SAD-u i Australiji. Također ga dobro poznaju stanovnici Malte, gdje je bio jedan od službenih jezika, dok ga 1934. nije zamenio engleski jezik. Govori se i u bivšim afričkim kolonijama Italije, kao što su Somalija i Libija.
Italijanski jezik je jedan od najpopularnijih jezika naročito među mladima. Sami Italijani su izuzetno ponosni na svoj jezik i teško im ide učenje stranih jezika, zato sa njima uglavnom možete pričati samo italijanski jezik.

U okviru nastave italijanskog jezika organizujemo:

1.Standardne kurseve italijanskog jezika za decu i odrasle na svim nivoima:

A1 i A2: osnovna upotreba jezika. Nivoi su podeljeni na dva podnivoa (A1.1+A1.2) i (A2.1+A2.2)
B1 i B2: samostalna upotreba jezika. Nivoi su podeljeni na dva podnivoa (B1.1+B1.2) i (B2.1+B2.2)
C1: napredan nivo kompetentnosti
C2: vladanje jezikom približno maternjem

Standardni kursevi italijanskog jezika

U grupama 3-5 polaznika učićete italijanski jezik.
Fond časova:48 školskih časova (24 x 90 minuta)
Trajanje kursa: 12 nedelja
Tempo rada: 2 puta nedeljno po 90 minuta

U toku kursa razvijamo sve četri jezičke veštine, govor, slušanje, pisanje i čitanje, ali cilj nam je da aktivno koristite italijanski jezik pa je akcenat na konverzaciji.
Zahvaljujući malim grupama (max 5 polaznika) aktivno učestvujete u nastavi i sam predavač ima dovoljno vremena da se posveti svakom pojedincu.
Nastava je obogaćena dodatnim vežbama, didaktičkim vežbama i video materijalom. Predavački tim čine stručni i iskusni profesori italijanskog jezika i kolege izvorni govornici. Nakon završetka kursa radite završni test i dobijate sertifikat na srpskom i italijanskom jeziku. Nakon ovoga možete nastaviti učenje italijanskog jezika i preći na sledeći nivo.

Ukoliko zbog posla, nepredviđenih obaveza ili promenjivog rasporeda na poslu ne možete da pohađate standardni kurs italijanskog jezika, nudimo Vam i rad u mini grupi od dva polaznika (poluindividualna nastava italijanskog jezika) ili individualne časovi italijanskog jezika.


Mini grupa od dva polaznika 
 

na ovaj vid nastave se najčešće odlučuju članovi porodice ili bračni partneri, ponekad i kolege sa posla koji ne mogu ili ne žele da se prilagođavaju radu u grupi. 

Nastava ide u tempu dva ili tri puta nedeljno po 90 minuta u dogovoru sa polaznicima.
Kurs traje 10 nedelja (fond časova: 21 x 90 minuta).

Individualni časovi italijanskog jezika 
 
su ono na šta se odlučuje veliki broj polaznika. Tempo rada i sam rad prilagođavaju se Vama i Vašoj brzini savladavanja gradiva. Ovde imate dve mogućnosti učenja italijanskog jezika; jedna je naš standardni program, a druga je uključivanje tema koja su vezane za Vaš posao, studije ili interesovanja. Svakako, ovaj vid nastave je potpuno tailor-made, odnosno rađen po Vašoj meri. Prati se brzina kojom napredujete i u dogovoru sa Vama se unose dodatni sadržaji i aktivnosti kako biste što brže i prirodnije savladali italijanski jezik.
Cena individualne nastave italijanskog jezika zavisi od nivoa učenja jezika kao i od toga da li dolazite u školu ili profesori dolaze kod Vas kući  / na posao. 

 KURS

CENA

CENA SA POPUSTOM

STUDENTI/NEZAPOSLENI/ČLANOVI ISTE PORODICE

 STANDARDNI KURS

16 500 RSD

14 700 RSD 
(3X4900RSD)

13 500 RSD 
(3X4500 RSD)

 MINI GRUPA

24 000 RSD

17 700 RSD 
(3X5900RSD)

 --

 INDIVIDUALNA NASTAVA

1700-2500 RSD

8 000 RSD blok 5 časova

8 000 RSD

Za više informacija budite slobodni i pozovite neki od brojeva:

069-2401581 ili 011-2401581

ili nam pišite na office@lngeducation.co.rs

Pripreme za sticanje međunarodno priznatih diploma CILS.

CILS je izuzetno zahtevan kurs na kojem se studenti pripremaju za polaganje ispita za međunarodno priznate diplome o nivou znanja italijanskog jezika za strance. Više pročitajte ovde

Newsletter

Sve naše akcije, popusti i aktuelnosti u Vaš inbox. Budite obavešteni o svemu što lngeducation nudi.

Prijavi se!

Online prijava

Brzo, lako i jednostavno. Prijavite se na bilo koji kurs stranog jezika u našoj školi. Upis je u toku!

Prijavi se!