close icon

Newsletter forma


Online prijava


  • facebook chalk icon
  • facebook chalk icon
  • facebook chalk icon

Držićeva 5/1 (kod Vukovog spomenika), 011 2401 581, 069 240 15 81

Bul. Mihajla Pupina 10/E (YUBC), Novi Beograd, 069 2401 581

Kurs ruskog jezika

Ruski jezik je slavenski jezik sa najvećim brojem govornika. Sa ukrajinskim, beloruskim i rusinskim spada iu grupu istočnoslavenskih jezika. Savremeni ruski jezik bazira se na narečju Moskve. Ruskim kao maternjim jezikom govori oko 180 miliona ljudi, od kojih oko 130 miliona živi u Rusiji. Službeni je jezik u Rusiji, Belorusiji (uz beloruski), Kazahstanu (uz kazahstanski), Kirgistanu (uz kirgistanski) te ukrajinskoj Autonomnoj Republici Krim (uz ukrajinski). U ovim i ostalim zemljama bivšeg Sovjetskog Saveza ruski je maternji jezik dela stanovništva i u većoj ili manjoj meri jezik javnog života. Široko se koristi i u kulturi, nauci i tehnici. Uzimajući u obzir i broj govornika ruskog kao drugog jezika, njime se služi oko 300 miliona ljudi.

Kurs ruskog jezika je baziran na savremenim, međunarodno priznatim metodama učenja ruskog jezika u tri osnovna nivoa: početni ruski jeziksrednji i viši. Cilj nastave je razvijanje navika i veština komunikacije u situacijama svakodnevnog zivota u okvirima najfrekventnijih tema i najaktuelnijih komunikativnih sfera. Na časovima se primenjuju različiti kognitivni stilovi učenja audio-vizuelnih, kao i netradicionalnih metoda u skladu sa savremenim tehnologijama učenja.

Početni nivo učenja ruskog jezika - polaznici stiču osnovnu komunikativnu kompetenciju, tj. ovladavanje ruskim jezikom na elementarnom nivou komunikacije.

Srednji i viši nivo učenja ruskog jezika - aktiviraju se ranije stečena znanja i veštine, razvijaju i produbljuju govorne sposobnosti u sferi svakodnevnog opštenja i u oblasti jezika struke radi uspešnog profesionalnog angažovanja na ruskom jeziku.

U LnG Education školi stranih jezika se sa velikim uspehom uči ruski jezik, i to po savremenim metodama po kojima se jezik aktivno upotrebljava već od prvog časa.

Predavački tim čine stručni i iskusni profesori ruskog jezika.

U okviru nastave ruskog jezika organizujemo:

Kursevi ruskog jezika za decu i odrasle na svim nivoima:

  • A: osnovna upotreba jezika (A1 i A2)
  • B: samostalna upotreba jezika (B1 i B2)
  • C: kompletna upotreba jezika
  • C1: napredan nivo kompetentnosti
  • C2: vladanje jezikom približno maternjem

Pripreme za sticanje međunarodno priznatih diploma Ruskog jezika

Spremamo Vas za polaganje ruskog jezika u Ruskom domu u Beogradu i sticanje zbvaničnog međunarodno priznatog sertifikata o znanju ruskog jezika.

Individualne časove ruskog jezika

Poslovni ruski jezik
Srpski jezik za Ruse

Nastava je obogaćena dodatnim vežbama, didaktičkim igrama i video materijalom.

 

Newsletter

Sve naše akcije, popusti i aktuelnosti u Vaš inbox. Budite obavešteni o svemu što lngeducation nudi.

Prijavi se!

Online prijava

Brzo, lako i jednostavno. Prijavite se na bilo koji kurs stranog jezika u našoj školi. Upis je u toku!

Prijavi se!