close icon

Newsletter forma


Online prijava


  • facebook chalk icon
  • facebook chalk icon
  • facebook chalk icon

Držićeva 5/1 (kod Vukovog spomenika), 011 2401 581, 069 240 15 81

Bul. Mihajla Pupina 10/E (YUBC), Novi Beograd, 069 2401 581

Kursevi za preduzeća

Kursevi za preduzeća LnG Education škole stranih jezika su sadržajno i organizacijski u potpunosti prilagođeni potrebama vaše firme, njenom specifičnom poslovanju, nivou znanja polaznika, veličini grupe i svemu ostalom.

Usluge koje Vam nudimo su:

  • Individualni i grupni nivoi svih opštih kurseva stranih jezika koji su u ponudi LnG škole 
  • Specijalno krojeni kursevi stranih jezika prilagođeni Vašim potrebama i poslovima (poslovna komunikacija, specifična poslovna terminologija vezana za oblast kojim se firma bavi, konverzacija i sl.), pripreme za međunarodne Kembridž diplome
  • Kurs srpskog jezika za strance (Serbian for foreigners)
  • Usluge prevođenja , na raspolaganju su Vam vrhunski stručni prevodioci za pismeno, simultano i konsekutivno prevođenje stranih  jezika i specifičnih terminologija.

Kursevi stranih jezika koje nudimo mogu se održavati u prostorijama naše škole ili u Vašoj firmi.

Sa svakim klijentom se posebno dogovara i trajanje kursa, dinamika te mesto i vreme održavanja nastave, kako bi zaposleni uskladili svoje radne obaveze sa kursom.

Optimalno rešenje za male i velike firme je organizacija kursa u prostorijama preduzeća (in-house kursevi). Na taj način se osigurava visoki procenat sudelovanja zaposlenih u nastavi, a time i dobri rezultati u usvajanju planiranog gradiva i usavršavanju komunikacije upravo u onom kontekstu u kojem strani jezik svakodnevno i koriste.

Škola stranih jezika LnG Education Vam nudi i uslugu korišćenja svojih prostorija za različite događaje (prezentacije, predavanja, seminari....)

Newsletter

Sve naše akcije, popusti i aktuelnosti u Vaš inbox. Budite obavešteni o svemu što lngeducation nudi.

Prijavi se!

Online prijava

Brzo, lako i jednostavno. Prijavite se na bilo koji kurs stranog jezika u našoj školi. Upis je u toku!

Prijavi se!