Kursevi za preduzeća

Kursevi za preduzeća LnG Education škole stranih jezika su sadržajno i organizacijski u potpunosti prilagođeni potrebama vaše firme, njenom specifičnom poslovanju, nivou znanja zaposlenih, veličini grupe polaznika kursa jezika i svemu ostalom.

Opšti ili tailor made kursevi za preduzeća

Opšti i tailor made kursevi za preduzeća

LnG Education škola jezika i kursevi za preduzeća. Nudimo Vam:

  • Individualni i grupni opšti kursevi stranih jezika svih jezika i nivoa koji su u ponudi LnG škole
  • Specijalno krojeni kursevi stranih jezika prilagođeni Vašim potrebama i potrebama Vašeg poslovanja tzv. tailor made kursevi (poslovna komunikacija, specifična poslovna terminologija vezana za oblast kojim se firma bavi, konverzacija…)
  • Kurs srpskog jezika za strance (Serbian for foreigners), individualno ili u grupama
  • Usluge prevođenja, na raspolaganju su Vam vrhunski stručni prevodioci za pismeno, simultano i konsekutivno prevođenje stranih jezika.

Sa svakim klijentom posebno dogovaramo trajanje kursa, dinamiku te mesto i vreme održavanja nastave, kako bi zaposleni uskladili svoje radne obaveze sa kursom.

Kursevi stranih jezika koje nudimo mogu se održavati u prostorijama naše škole ili u Vašoj firmi. Optimalno rešenje za male i velike firme je organizacija kursa u prostorijama preduzeća (in-house kursevi). Na taj način se osigurava visoki procenat sudelovanja zaposlenih u nastavi, a time i dobri rezultati u usvajanju planiranog gradiva i usavršavanju komunikacije upravo u onom kontekstu u kojem strani jezik svakodnevno i koriste.

Kurs za preduzeća obuhvata:

  1. Ulazni test. Jedan ili dva predavača će testirati zaposlene, utvrditi njihov nivo znanja stranog jezika i na osnovu toga ih rasporediti u grupe.
  2. Nastavu
  3. Udžbenike i sav dodatni materijal
  4. Praćenje napredovanja polaznika kroz periodične testove
  5. Završni test
  6. Izradu sertifikata na srpskom i stranom jeziku koji ste pohađali

Pored grupne nastave nudimo i individualne časove stranih jezika, posebno zanimljive menadžerima i direktorima. Više o individualnim kursevima stranih jezika pogledajte ovde.

Škola stranih jezika LnG Education Vam nudi i uslugu korišćenja svojih prostorija za različite događaje (prezentacije, predavanja, seminari…)

Za detalje molimo pozovite školu i zakažite sastanak.