Kurs engleskog jezika

London. Engleski jezik.

London. Engleski jezik.

Znati engleski jezik je nešto što se u savremenom svetu podrazumeva. Razlozi za učenje engleskog jezika su brojni:

  1. želja za zaposlenjem ili boljom pozicijom u firmi, bilo domaćoj ili stranoj. Svet je postao globalno selo, a jezik komunikacije je upravo engleski jezik i podrazumeva se da kandidat koji želi ozbiljan posao ima i visok nivo znanja engleskog jezika.
  2. sve više srednjoškolaca i studenata započinje ili nastavlja studije u inostranstvu, a većina programa traži položen neki od međunarodno priznatih ispita, TOEFL ili IELTS, zavisno od zemlje u kojoj se želi studirati. Kod nas se možete spremati za TOEFL i IELTS ispite.
  3. odlazak na rad u zemlje engleskog govornog područja ili iseljenička viza za Ameriku, Kanadu, Australiju. I ovde se traži određeni nivo znanja engleskog jezika.

Engleski jezik. Kurs engleskog jezika u LnG Education školi stranih jezika:

U okviru nastave engleskog jezika, organizujemo:

Standardni kurs engleskog jezika

Namenjen je svima koji žele razviti sve jezičke veštine – govor, čitanje, pisanje i slušanje na engleskom jeziku. Većinu vremena provešćemo na razvijanju komunikacije. Cilj je da naučite da razgovarate na engleskom jeziku slobodno, sigurno i ispravno. Nastava je organizovana u malim grupama sa tri do pet polaznika. Ovako je obezbeđeno aktivno učestvovanje u radu svakog polaznika, a nastavnik ima dovoljno vremena da se posveti svima i prati napredak kako pojedinca, tako i grupe. U nastavi koristimo najsavremenije udžbenike poznatih britanskih izdavača.

Učenje engleskog jezika. Kako krenuti?

Ako niste apsolutni početnik, obavezno je pozvati LnG centar školu stranih jezika i zakazati test provere znanja radi utvrđivanja tačnog nivoa Vašeg znanja engleskog jezika. Nakon utvrđivanja nivoa znanja, mi ćemo Vas pozvati oko utvrđivanja tačnih termina i početka kursa.

Standardni kurs engleskog jezika ide u tempu od dva puta nedeljno po 90 minuta.
Vikend kurs engleskog jezika ide vikendom, subota ili nedelja po blok od 180 minuta.
Na kraju kursa polaznici polažu završni ispit i stiču sertifikat o položenom nivou srpskom i engleskom jeziku .
Posle ovog možete nastaviti sa učenjem i preći na sledeći nivo.

Ako ste potpuni početnik bez ikakvog znanja engleskoga jezika za vas imamo početni kurs engleskog jezika na kojem ćete početi učiti engleski jezik od nule, dakle od samog engleskog alfabeta. Ovde nema potrebe za ulaznim testom, samo se prijavite i pozvaćemo Vas oko dogovora za termine.
Predavački tim čine stručni i iskusni profesori engleskog jezika i kolege izvorni govornici. Naš cilj je da što pre progovorite i aktivno koristite engleski jezik.

London. Engleski jezik.

London. Engleski jezik.

Engleski jezik. Mini grupa od dva polaznika (poluindividualna nastava)

na ovaj vid nastave se najčešće odlučuju članovi porodice ili bračni partneri, ponekad i kolege sa posla koji ne mogu ili ne žele da se prilagođavaju radu u grupi.
Nastava ide u tempu dva ili tri puta nedeljno po 90 minuta u dogovoru sa polaznicima.
Kurs traje 10 nedelja (fond časova: 21 x 90 minuta).

Engleski jezik. Individualni časovi engleskog jezika

su ono na šta se odlučuje veliki broj polaznika. Tempo rada i sam rad prilagođavaju se Vama i Vašoj brzini savladavanja gradiva.
Ovde imate dve mogućnosti učenja engleskog jezika; jedna je naš standardni program, a druga je uključivanje tema koja su vezane za Vaš posao, studije ili interesovanja. Svakako, ovaj vid nastave je potpuno tailor-made, odnosno rađen po Vašoj meri. Prati se brzina kojom napredujete i u dogovoru sa Vama se unose dodatni sadržaji i aktivnosti kako biste što brže i prirodnije savladali engleski jezik.
Cena individualne nastave kursa engleskog jezika zavisi od nivoa učenja jezika, od toga da li je standardni ili specijalistički kurs kao i od toga da li dolazite u školu ili profesori dolaze kod Vas kući / na posao. Više o individualnoj nastavi i on line časovima možete pogledati ovde.

Kurs engleskog jezika

KursCenaCena sa popustomStudenti / članovi iste porodice
Standardni kurs17 500 RSD15 300 RSD(5100 RSD x 3)14 700 (4900 RSD x 3)
Mini grupa24 000 RSD18 300 RSD (6100 RSD x 3)---
Individualni časovi1700-2500 RSD8000 RSD za blok od min 5 časova---
  • tempo rada: 2 puta nedeljno po 90 minuta ili blok od 180 minuta
  • vreme održavanja kursa: poslepodnevni / večernji časovi radnim danima ili vikend kurs engleskog jezika
  • fond časova: 42 časa (21 x 90 minuta)
  • trajanje kursa: 10 nedelja
  • veličina grupe: tri do pet polaznika
  • početak kursa: maj 2018.

Želite da se prijavite na kurs engleskog jezika u LnG Education školi stranih jezika? Pozovite nas ili kliknite donje dugme!

engleski jezik

Nije ono što ste tražili? Pogledajte druge kurseve u našoj ponudi:

Kurs nemačkog jezika
Kurs švedskog jezika
Kurs norveškog jezika

Vikend kurs engleskog jezika