Kurs češkog jezika

Prag. Kurs češkog jezika

Prag. Kurs češkog jezika

Češki jezik spada u grupu zapadnoslovenskih jezika. Glavni grad Češke, poznat i kao „Zlatni Prag“ je jedan od najlepših gradove Evrope i najpopularnijih turističkih destinacija. Ipak, to nije jedini razlog za posetu Češkoj. Povoljni uslovi studiranja i poslovne prilike su svakako razlog zbog kojeg se sve veći broj naših ljudi opredeljuje za učenje češkog jezika i dobijanje akademskog obrazovanja i poslovnog iskustva u Češkoj.

Kurs češkog jezika je namenjen svima onima koji žele da studiraju i rade u Češkoj, ali i svim ljubiteljima ove prelepe zemlje. Češka kinematografija, književnost i istorija više su nego dovoljan razlog da obogatite svoje obrazovanje znanjem ovog neobičnog jezika.

Češki jezik. Kurs češkog jezika u LnG Education školi stranih jezika:

Nudimo kako grupne tako i individualne časove češkog jezika. Izaberite pristup koji Vama najviše odgovara i upustite se u uzbudljivu avanturu učenja prelepog češkog jezika i bogate češke kulture.
Nastavu drži stručni predavač sa višegodišnjim iskustvom.

Češki jezik. Standardni kurs češkog jezika.

Časovi češkog jezika su zasnovani na razvijanju sve četri komunikcijske veštine – govor, čitanje, pisanje i slušanje. Kurs češkog jezika je dinamičan, zabavan i interaktivan. Nastava ide dva puta nedeljno ili vikendom u grupi do maksimum pet kandidata. Pored zvanične literature u nastavi se koriste i dodatna vežbanja, tekstovi i audio materijal uz pomoć kojih ćete ovladati komunikacijom na češkom jeziku brzo i lako.

Češki jezik. Kurs češkog jezika poluindividualno. Individualni časovi češkog jezika.

Ako ne možete ili ne želite da se uklopite u rad u grupi, odgovaraće Vam:
-nastava češkog jezika u mini grupama (poluindividualna nastava) ili
-individualni časovi češkog jezika. Spremamo Vas i za polaganje ispita za dobijanje češkog državljanstva. Možemo Vam organizovati i tzv. tailor made kurseve, kurseve krojene po Vašoj meri, odnosno specifičnim potrebama Vašeg poslovanja ili poslovanja Vaše firme.

Kurs češkog jezika

KursCenaCena sa popustomStudenti / članovi iste porodice
Standardni kurs17 500 RSD15 300 RSD (5100 RSD x 3)14 700 RSD (4900 RSD x 3)
Poluindividualna nastava24 000 RSD18 300 RSD(6100 RSD x 3)---
Individualni časovi1700-2500 RSD------

Za više informacija o kursu češkog jezika, molimo pozovite LnG Education školu stranih jezika ili se prijavite na kurs klikom na donje dugme

češki jezik

Za više informacija o stipendijama i studiranju u Češkoj posetite sajt Ambasade Republike Češke u Beogradu

Nije adekvatan kurs? Pogledajte još neke kurseve jezike u našoj ponudi:

Kurs engleskog jezika
Kurs nemačkog jezika
Kurs mađarskog jezika

Prag. Karlov most. Kurs češkog jezika.

Prag. Karlov most. Kurs češkog jezika.