Kurs grčkog jezika

Akropolj. Atina. Grčki jezik.

Akropolj. Atina. Grčki jezik.

Grčki jezik je indoevropski jezik, jedan od najstarijih živih evropskih jezika. Grčko pismo se zove alfabet i broji 24 slova. Alfabet se koristi  oko 2800 godina i osnova je ostalih evropskih pisama (latinice i ćirilice).  Mnoge reči koje se danas koriste u svakodnevnom govoru u mnogim evropskim jezicima, a uglavnom su vezane za umetnost, nauku i kulturu, potiču iz baš grčkog jezika.

Grčki jezik se uči iz nekoliko razloga:

 • Poslovna saradnja sa ovom zemljom. Grci uglavnom pričaju engleski jezik, ali će, verujte, izuzetno ceniti znanje grčkog jezika. Imaćete prednost u odnosu na ljude koji ne pričaju grčki jezik.
 • Zaposlenje u nekoj od grčkih kompanija u Srbiji. Ima dosta grčkih preduzeća, banaka i korporacija koje posluju u Srbiji. I oni će znati ceniti ako pored engleskog govorite i grčki jezik.
 • Studije u Grčkoj. Sve je više naših studenata koji se odlučuju na studije u ovoj zemlji, Atina ili Solun, svejedno. Iako je većinu studijskih programa moguće pratiti na engleskom, naučite grčki svakako.
 • Brak i porodične veze između Srbije i Grčke nisu retkost pa su naši polaznici često puta porodično povezani sa ovom zemljom.
Posejdon. Grčki jezik.

Posejdon. Grčki jezik.

Grčki jezik. Kurs grčkog jezika u LnG Education centru.

Grčki jezik u LnG Education centru možete učiti kroz:

 • Standardni kurs grčkog jezika
 • Poluindividualnu nastavu grčkog jezika
 • Individualnu nastavu grčkog jezika

Standardni kurs grčkog jezika

Ide u tempu dva puta nedeljno po 90 minuta. Standardni kurs grčkog jezika traje 10 nedelja.
Radimo po najsavremenijim konverzacijskim metodama Atinskog Univerziteta koji su osmišljeni za strance, a koje vas od prvog trenutka navode da govorite na grčkom jeziku i maksimalno aktivirate kako prethodno, tako i tek stečeno znanje. Zahvaljujući malim grupama, sa po maksimum pet polaznika, aktivno učestvujete u nastavi, a sam predavač ima dovoljno vremena da se posveti svakom pojedincu. Časovi su dinamični, interaktivni i tematski zanimljivi, uz osnovni cilj da se grčki jezik progovori što pre.
Nastava je obogaćena dodatnim vežbama, didaktičkim i video materijalom. Kad završite kurs grčkog jezika, radićete završni test i dobiti sertifikat na srpskom i grčkom jeziku. Nakon ovoga možete nastaviti učenje grčkog jezika i preći na sledeći nivo.
Zbog posla, nepredviđenih obaveza ili promenjivog rasporeda veliki broj naših polaznika se odlučuje za:
– rad u mini grupi od dva polaznika (poluindividualna nastava grčkog jezika) i
– individualni časovi grčkog jezika

Grčki jezik-mini grupa od dva polaznika

Za mini grupu se najčešće odlučuju članovi porodice ili bračni partneri, ponekad i kolege sa posla koji ne mogu ili ne žele da se prilagođavaju radu u grupi.
Nastava ide u tempu dva ili tri puta nedeljno po 90 minuta u dogovoru sa polaznicima.
Kurs u tempu dva puta nedeljno traje 10 nedelja (fond časova: 21 x 90 minuta).

Grčki jezik-individualni časovi grčkog jezika

Individualni časovi grčkog jezika su ono na šta se odlučuje veliki broj polaznika. Tempo rada i sam rad prilagođavaju se Vama i Vašoj brzini savladavanja gradiva. Ovde imate dve mogućnosti učenja grčkog jezika;
– standardni program učenja
-tailor-made, odnosno kurs rađen po Vašoj meri. Ovde uključujemo teme koje su vezane za Vaš posao, studije ili interesovanja. Prati se brzina kojom napredujete i u dogovoru sa Vama se unose dodatni sadržaji i aktivnosti kako biste što brže i prirodnije savladali grčki jezik.
Cena individualne nastave grčkog jezika zavisi od nivoa učenja jezika kao i od toga da li dolazite u školu ili profesori dolaze kod Vas kući / na posao.

Kurs grčkog jezika

KursCenaCena sa popustomStudenti / članovi iste porodice
Standardni kurs17 500 RSD15 300 RSD (5100 RSD x 3)14 700 RSD (4900 RSD x 3)
Mini grupa od dva polaznika24 000 RSD18 300 RSD (6100 RSD x 3)---
Individualna nastava1700-2500 RSD8 000 RSD blok od min 5 časova---
 • tempo rada: 2 puta nedeljno po 90 minuta
 • vreme održavanja kursa: poslepodnevni / večernji časovi radnim danima ili vikend kurs grčkog jezika
 • fond časova: 42 časa (21 x 90 minuta)
 • trajanje kursa: 10 nedelja
 • početak kursa: april 2018.

Želite da se prijavite na kurs grčkog jezika? Pozovite školu ili kliknite na donje dugme!

grčki jezik