Kurs italijanskog jezika

Italia. Italijanski jezik

Italia. Italijanski jezik

Italijanski jezik spada u grupu romanskih jezika. Govori ga oko 62 miliona ljudi. Italijanski jezik je službeni jezik u Italiji i San Marinu, te u švajcarskim kantonima Ticino i Grigioni. Uz latinski je drugi službeni jezik u Vatikanu, uz slovenački je službeni i u slovenačkim primorskim opštinama Koper, Izola i Piran, te se uz hrvatski jezik koristi i u Istri, gde živi italijanska manjina. Također ga dobro poznaju stanovnici Malte, gdje je bio jedan od službenih jezika, dok ga 1934. nije zamenio engleski jezik. Govori se i u bivšim afričkim kolonijama Italije, Somaliji i Libiji.
Italijani su ponosni na svoj jezik i teško im ide učenje stranih jezika pa sa njima uglavnom možete pričati samo italijanski jezik.

Italijanski jezik. Kurs italijanskog jezika u LnG Education školi stranih jezika:

Ono što Vam LnG Education škola stranih jezika nudi u okviru nastave italijanskog jezika su:
kursevi italijanskog jezika za decu
kursevi italijanskog jezika za odrasle od A1 nivoa (italijanski jezik za početnike) do B2 nivoa.

Standardni kursevi italijanskog jezika:

Ide u tempu dva puta nedeljno po 90 minuta ili vikendom. Ceo jedan nivo traje četri meseca (64 školska časa). Koristimo savremene metode učenja sa radom u grupama od po maksimum pet polaznika, a akcenat kursa je na konverzaciji. Nastava je obogaćena dodatnim vežbama, didaktičkim igrama i video materijalom. Predavački tim čine stručni i iskusni profesori italijanskog jezika i kolege izvorni govornici. Kad završite kurs italijanskog jezika, radićemo završni test i dobićete sertifikat na srpskom i italijanskom jeziku. Nakon ovoga možete preći na sledeći nivo učenja.

Ukoliko zbog posla, nepredviđenih obaveza ili promenjivog rasporeda na poslu ne možete da pohađate standardni kurs italijanskog jezika, nudimo Vam:
rad u mini grupi od dva polaznika (poluindividualna nastava italijanskog jezika) i
individualni časovi italijanskog jezika

Italijanski jezik-mini grupa od dva polaznika

Za mini grupu se najčešće odlučuju članovi porodice ili bračni partneri, ponekad i kolege sa posla koji ne mogu ili ne žele da se prilagođavaju radu u grupi.
Nastava ide u tempu dva ili tri puta nedeljno po 90 minuta u dogovoru sa polaznicima.
Kurs u tempu dva puta nedeljno traje 10 nedelja (fond časova: 21 x 90 minuta).

Italijanski jezik-individualni časovi italijanskog jezika

Ne možete ili ne želite da se prilagođavate radu u grupi? Više Vam odgovara rad jedan na jedan? Treba Vam kurs krojen za Vaše potrebe? Za Vas su rešenje časovi jedan na jedan ili individualni časovi italijanskog jezika. Tempo rada kao i mesto održavanja časova dogovarate sa profesorom. Nastava može da se održava kod nas u školi ili kod Vas u kući / na poslu. Cena časa zavisi od mesta održavanja časova kao i od toga da li je standardni kurs u pitanju, konverzacijski ili je kurs krojen po Vašoj meri (Tailor made).

 

KursCenaCena sa popustomStudenti / članovi iste porodice
Standardni kurs17 500 RSD15 300 RSD (5100 RSD x 3)14 700 RSD (4900RSD x 3)
Poluindividualna nastava24 000 RSD16 300 RSD (6100 RSD x 3)---
Individualni časovi1700-2500 RSD8000 RSD blok od min 5 časova---

Želite da se prijavite na kurs italijanskog jezika u LnG Education školi? Pozovite nas ili kliknite donje dugme!

italijanski jezik

Pripreme za polaganje CILS ispita

CILS je izuzetno zahtevan kurs na kojem se studenti pripremaju za polaganje ispita za međunarodno priznate diplome o nivou znanja italijanskog jezika za strance. Više pročitajte ovde.