Individualni časovi. Online nastava

  • Individualni časovi stranih jezika – online nastava, za polaznike koji vole da uče “licem u lice”.
  • Zanimljivi su i ljudima koji zbog posla ne mogu pohađati redovne kurseve,  imaju neodređeno radno vreme, menjaju smene ili često putuju.
  • Na ovaj vid nastave se često odlučuju i oni koji se spremaju za intervju za posao, prezentaciju ili poslovni put u inostranstvo.
  • Individualne časove preporučujemo i za spremanje specijalističkih ispita, Goethe ispita, TOEFL ili IELTS ispita, FCA, CAE, CPE ispita.
  • Isto tako i polaznicima koji su nekada učili neki jezik pa je prošlo dosta vremena i sada su negde između nižeg i višeg nivoa znanja određenog stranog jezika. Tada je bolje uzeti paket individualnih časova i premostiti tzv. “rupe u znanju” nego obnavljati ceo kurs.
Individualni časovi.

Individualni časovi stranih jezika

Individualni časovi su prilagođeni Vašim potrebama, omogućavaju Vam i izbor materijala, te način, vreme i mesto pohađanja nastave. U ponudi za individualnu nastavu imamo engleski, nemački, norveški, švedski, mađarski, ruski, francuski, grčki i ostale jezike.

Individualni časovi stranih jezika u LnG Education školi stranih jezika

Najbolje kod individualnih časova je to što možete birati kurseve stranih jezika i prilagoditi ih svojim potrebama. Tako možete odabrati neki od naših opštih ili specijalizovanih kurseva stranih jezika. Ali, nudimo Vam, i tzv. tailor made kurseve – kurseve skrojene za Vas, Vaše potrebe studija, posla, odlaska u inostranstvo ili interesovanja.

  • Tempo rada: dogovor sa polaznikom. (Predlažemo tempo rada od dva puta nedeljno).
  • Fond časova: Preporuka je minimum 10 časova.
  • Početak nastave: na individualne časove možete krenuti kad želite. Dovoljno je da nešto ranije pozovete školu. Ako niste apsolutni početnik u učenju stranog jezika kojeg ste odabrali, zakazaćemo Vam test znanja. Nakon utvrđivanja nivoa znanja, možete krenuti sa nastavom. Ako ste apsolutni početnik, dovoljno je pozvati školu i zakazaćemo Vam prvi čas i možete početi sa nastavom.

Ako ne možete da dolazite u naše prostorije, odaberite program “letećih nastavnika” i profesor će doći kod vas u bilo koje vreme između 09:00 i 21:00 (samo Beograd).

Individualni časovi

KursCena
Individualni čas kod nas 60 / 90 minuta1600 - 2000 RSD
Individualni čas kod Vas 60 / 90 minuta2000 RSD - 2500 RSD
Individualni konverzacijski čas 60 minuta1600 - 2000 RSD
Paketi od min 10 časovaMolimo pozovite školu!

Online nastava u LnG Education školi stranih jezika.

Prateći trendove u online obrazovanju naša škola organizuje i časove preko Skype-a. Učite strani jezik bez troškova prevoza do škole i troškova za nastavni materijal. Ovo je naročito korisno za polaznike koji su udaljeni od nas. Ili za one koji ne žele da gube vreme u prevozu od kuće do škole. Uživajte u udobnosti svog doma i prilagodite tempo časova Vašem vremenu!

Ako pak imate i kolegu / – inicu s posla, drugara / -icu, suprugu / -ga koji bi također učili isti jezik, povedite ih sa sobom i radite u mini grupi u formi tzv.poluindividualne nastave. Za više informacija, budite slobodni i pozovite školu ili nam napišite mail: 

Kontakt