Individualni časovi i kafa

Individualni časovi i kafa. Imate klizno radno vreme? Menjate smene? Nepredvidljivo radno vreme? Česta poslovna putovanja? Ne možete da se uklopite u grupne termine? Ili ne želite da se prilagođavate radu u grupi?

Imamo rešenje za Vas. Nudimo Vam rad “jedan na jedan”, individualne časove stranih jezika uz kafu ili čaj, kod nas ili kod Vas, u toku celog radnog dana, od 8h do 22h. Pre početka nastave, doći ćete kod nas u školu, uraditi ulazni test da bi se utvrdio nivo znanja. Nakon toga se izvrši detaljna analiza Vaših potreba i preporučuje se neki od kurseva koji imamo u ponudi.

Individualni časovi

Individualni časovi i kafa

Individualni časovi u LnG Educaton školi stranih jezika.

U okviru individualne nastave stranih jezika, nudimo Vam:

  • Individualni časovi i opšti ili standardni kursevi jezika

Ovde pohađate naš standardni program učenja nekog od stranih jezika, engleski, nemački, francuski, španski, grčki, ruski, mađarski, češki, slovenački, švedski, norveški i ostali jezici su u ponudi. Preporučeni tempo rada je dva puta nedeljno. Na standardnom individualnom kursu jednako su zastupljene sve četri jezičke veštine, slušanje, pisanje, gramatičke partije i govor. Akcenat je, naravno na konverzaciji i kurs je interaktivan uz dosta dodatnog materijala. Ovakav kurs se preporučuje polaznicima koji žele da zaista nauče jezik i uče ga na duži period. Da bi se završio ceo jedan nivo, broj časova ide od 20 do 40, u zavisnosti od Vas, Vašeg predznanja i brzine kojom možete usvajati i savladati predviđeno gradivo. Ako niste apsolutni početnik, treba da dođete do škole i testirate se. Kada se utvrdi nivo znanja jezika kojeg želite da učite, dogovaramo termine i krećete sa nastavom. Ako ste apsolutni početnik, dovoljno je pozvati školu i zakazati prvi termin.

  • Individualni časovi i specijalistički kursevi stranih jezika

Ovo su kursevi koje preporučujemo polaznicima koji se odlučuju za polaganje nekog od mađunarodnih ispita, TOEFL, IELTS, GOETHE, Cambridge ispiti, SWEDEX, Bergenstest, DELE, CILS
Ako se odlučite na neki od ovih programa, potrebno je da pozovete školu i zakažete testiranje. Na osnovu pokazanog znanja, procenjuje se i broj časova potrebnih za pripremu za neki od ovih testova. Ovde preporučujemo pakete od po pet do deset časova, posebno ako ste već na nivou znanja potrebnog za polaganje tog ispita, a profesor treba samo pređe testove i uradi simulaciju ispita da biste videli kako to izgleda na samom ispitu.

Čas i kafa

Individualni časovi i kafa – Mi na Instagramu

  • Individualni časovi i poslovni engleski, nemački, norveški, švedski, ruski, francuski, italijanki, španski, grčki, slovenački, mađarski

Pripremate se za poslovni intervju, trebate da održite prezentaciju na stranom jeziku, radite rad na stranom jeziku, odlazite na privremeni rad u inostranstvo ili jednostavno želite da usavršite određeni strani jezik u polju Vašeg posla… Onda je kurs poslovnog jezika rešenje za Vas. Ovde možete uzeti pakete od 10, 20, 30 časova u zavisnosti od potreba. Dođete do LnG škole, testiramo nivo znanja, detaljno analiziramo Vaše potrebe i na osnovu toga predložimo broj časova. Ovde uz udžbenike često koristimo i dodatni materijal prilagođen Vašim zahtevima i potrebama. Imamo poslovne kurseve, kurseve za medicinare, bankare, diplomate…

  • Čas i kafa sa izvornim govornikom

Čas i kafa sa izvornim govornikom se preporučuje polaznicima koji žele da “izbruse” svoj strani jezik i usavrše akcenat, duh jezika i način izražavanja po copy paste principu. Obično ne koristimo udžbenike već predavač, izvorni govornik stranog jezika spremi nekoliko tema za razgovor. Čas traje 60 minuta. Tempo rada određujete Vi, nekad polazici dolaze jednom nedeljno, a nekad i svaki dan.

  • Individualni časovi i 100% konverzacija

Još jedan vid individualne nastave i jako popularan program. Predviđen za one koji dobro stoje sa gramatičkim pravilima, ali imaju blokade u govoru i tzv. pasivno znanje jezika. Ovde se trudimo da Vas motivišemo da što više pričate, časovi su 100% konverzacijski i nakon nekog vremena primećujete da ste postali sigurniji u govornom jeziku.  Tempo rada koji preporučujmeo je dva puta nedeljno. Profesor donosi radni  materijal, a imate slobodu da utičete na izbor tema ako želite. Čas traje 60 minuta.

  • Individualni časovi i job interview

Tražite posao ili menjate postojeći? Putujete na work&travel program i prolazite intervju? Niste sigurni u svoj nastup na stranom jeziku? Imamo rešenje za Vas. Uzmite paket časova pripreme za razgovor. Kako da krenete?

  1. pozovete školu i zakažete konsultacije
  2. napravimo procenu potrebnog broja časova i dogovaramo prvi termin
  3. krećete sa časovima i simulacijom razgovora

 

Individualni čas i kafa

KursTrajanje časaCena časa
Opšti čas stranog jezika90 minuta2500-3000 RSD
Priprema za specijalističke ispite90 minuta3000 RSD
Poslovni jezik+kafa60 minuta2500 RSD
Izvorni govornik+kafa60 minuta3000 RSD
100%konverzacija+kafa60 minuta2500 RSD
job interview90 minuta2700-3000 RSD