Kurs engleskog jezika online i uživo

Engleski jezik. Kurs engleskog jezika. London.

Kurs engleskog jezika. London.

Standardni i ubrzani kursevi engleskog jezika. Individualna nastava. Najbolji odnos cene i kvaliteta. Predavači su diplomirani filolozi i izvorni govornici.

Zašto da upišete kurs engleskog jezika? Znati engleski jezik je nešto što se u savremenom svetu podrazumeva. Razlozi za učenje ovog jezika su brojni:

 1. želite da pronađete bolji posao ili dobijete bolju poziciju u firmi, domaćoj ili stranoj? Svet je postao globalno selo, a jezik komunikacije je upravo engleski jezik. Podrazumeva se da kandidat koji želi ozbiljan posao ima i visok nivo znanja engleskog jezika.
 2. želite da započnete ili nastavite studije u inostranstvu? Većina programa traži položen neki od međunarodno priznatih ispita, TOEFL ili IELTS, zavisno od zemlje u kojoj se želi studirati. Kod nas se možete spremati za TOEFL i IELTS ispite.
 3. želite da odete na rad u zemlje engleskog govornog područja ili dobijete iseljeničku vizu za Ameriku, Kanadu, Australiju? Morate znati engleski jezik! Kurs engleskog jezika će svakako popraviti i podići Vašu jezičku kompetentnost. 

Kursevi engleskog jezika u LnG školi stranih jezika:

U okviru nastave engleskog  jezika, organizujemo:

STANDARDNI KURS

Standardni kurs engleskog jezika je namenjen svima koji žele razviti sve jezičke veštine – govor, čitanje, pisanje i slušanje na engleskom jeziku. Većinu vremena provešćemo na razvijanju komunikacije. Cilj je da naučite da razgovarate i koristite engleski jezik slobodno, sigurno i ispravno. Nastava je organizovana u malim grupama sa tri do pet polaznika. Ovako je obezbeđeno aktivno učestvovanje u radu svakog polaznika, a nastavnik ima dovoljno vremena da se posveti svima i prati napredak kako pojedinca, tako i grupe. U nastavi engleskog jezika koristimo najsavremenije udžbenike poznatih britanskih izdavača.

Kako krenuti na kurs?

Ako niste apsolutni početnik, pozovite LnG Education centar, školu stranih jezika i zakažite test provere znanja da bismo utvrdili tačnog nivo vašeg znanja engleskog jezika. Nakon utvrđivanja nivoa znanja, pozvaćemo Vas da zajedno utvrdimo termine i početak nastave engleskog jezika.

 • Standardni interaktivni kurs engleskog jezika ide u tempu od dva puta nedeljno po 90 minuta.
 • Vikend kurs engleskog jezika ide vikendom, subota ili nedelja po blok od 180 minuta.

Na kraju kursa polaznici polažu završni ispit i stiču sertifikat o položenom nivou srpskom i engleskom jeziku. Posle ovog možete nastaviti sa učenjem i preći na sledeći nivo.

Ako ste potpuni početnik bez ikakvog znanja engleskoga jezika za vas imamo početni kurs engleskog jezika na kojem ćete početi učiti engleski jezik od nule, dakle od samog engleskog alfabeta. Ovde nema potrebe za ulaznim testom, samo se prijavite i pozvaćemo Vas oko dogovora za termine. Više o kursu početni engleski jezik pročitajte ovde.
Predavački tim čine stručni i iskusni profesori engleskog jezika i kolege izvorni govornici. Naš cilj je da što pre progovorite i aktivno koristite engleski jezik.

Popust važi za prijave do 30. jun 2024.

KursCenaCena sa popustomStudenti / članovi iste porodice
Standardni kurs24 000 RSD20 500 RSD (8000+6500+6000 RSD)19 000 (6000 RSD x 3)+1000 RSD
Mini grupa30 000 RSD27 000 RSD (9000 RSD x 3)*27 000 RSD (9000 RSD x 3)
Individualni časovi2400-3000 RSD12 500 RSD za blok od min 5 časova---
 • tempo rada: 2 puta nedeljno po 90 minuta ili blok od 180 minuta,
 • vreme održavanja kursa: poslepodnevni / večernji časovi radnim danima ili vikend kurs engleskog jezika,
 • fond časova: 40 čas (20 x 90 minuta),
 • trajanje kursa: 10 nedelja,
 • veličina grupe: tri do pet polaznika,
 • početak kursa: jun jul 2024.

Kurs engleskog jezika obuhvata:

 • ulazni test (ako ste ranije učili engleski jezik),
 • udžbenike i sav radni materijal,
 • pohađanje nastave,
 • e-learning podršku,
 • konsultacije sa profesorima,
 • završni test,
 • sertifikat o završenom i položenom nivou engleskog jezika na engleskom i srpskom jeziku.

ENGLESKI JEZIK. MINI GRUPA OD DVA POLAZNIKA.

na ovaj vid nastave se najčešće odlučuju članovi porodice ili bračni partneri, ponekad i kolege sa posla koji ne mogu ili ne žele da se prilagođavaju radu u grupi.

 • Nastava ide u tempu dva ili tri puta nedeljno po 90 minuta u dogovoru sa polaznicima. Ili vikendom.
 • Kurs traje 9 nedelja (fond časova: 18 x 90 minuta).
 • Termini: u dogovoru sa polaznicima.
 • Cena sa popustom važi samo za fiksne termine. Za fleksi termine (termine po dogovoru) ide puna cena.

ENGLESKI JEZIK. INDIVIDUALNI ČASOVI.

Individualni časovi engleskog jezika su ono na šta se odlučuje veliki broj polaznika. Tempo rada i sam rad prilagođavaju se Vama i Vašoj brzini savladavanja gradiva.

Ovde imate dve mogućnosti učenja engleskog jezika:

 • Prva je naš standardni program.
 • Druga je uključivanje tema koja su vezane za Vaš posao, studije ili interesovanja. Ovaj vid nastave je potpuno tailor-made, odnosno rađen po Vašoj meri. Prati se brzina kojom napredujete i u dogovoru sa Vama se unose dodatni sadržaji i aktivnosti kako biste što brže i prirodnije savladali engleski jezik.

Cena individualne nastave kursa engleskog jezika zavisi od nivoa učenja jezika, od toga da li je standardni ili specijalistički kurs kao i od toga da li dolazite u školu ili profesori dolaze kod Vas kući / na posao. Više o individualnoj nastavi i online (onlajn) časovima možete pogledati ovde.

Želite da se prijavite na kurs engleskog jezika u LnG Education školi stranih jezika? Pozovite nas ili kliknite donje dugme!

Kontaktirajte nas

Nije ono što ste tražili? Pogledajte druge kurseve u našoj ponudi:

Kurs nemačkog jezika.
Kurs švedskog jezika.
Kurs norveškog jezika.
Vikend kurs engleskog jezika.